ONS.TEAM

 

 

 

 

 

ONS.TEAM

Lees hier over ons team

Maak kennis met ons team. Ons team bestaat uit jonge, energieke mensen vol pit. Met onze eigen software zijn wij de verbindende schakel in het applicatielandschap.
VAHDET.JUSUFOVIC
 

“Ik ben heel tevreden over mijn werk."

 

Maak kennis met Vahdet (26): sinds 1,5 jaar werkzaam als Developer bij MOOQE. Vol ambitie houdt hij zich vooral bezig met de U-Turn en klantspecifieke vragen die binnenkomen. 

KOEN.FRERIKS
 

"We willen echt de beste kwaliteit leveren. Dat is een interne drive van iedereen binnen MOOQE."

 

Maak kennis met Koen Freriks: Product Manager bij MOOQE. Vol passie stort hij zich op het doorontwikkelen van de U-Turn, om zo een nóg beter product neer te kunnen zetten.

LUDO.STRATING
 

"Ik ben eigenlijk de advocaat van de klant."

 

Maak kennis met Ludo Strating (27): accountmanager bij MOOQE. Met zijn enthousiasme en opgedane kennis zorgt hij ervoor dat klanten echt verder geholpen worden door de U-Turn.

ROB.DE.JONG
 

"Mijn ziel en zaligheid ligt bij software ontwikkeling."

 

Maak kennis met Rob de Jong: mede-eigenaar van MOOQE. Met de nodige ervaring in zijn rugzak en zijn drive om steeds nét dat stapje extra te automatiseren zorgt hij er, samen met zijn team, voor dat de U-Turn continu door blijft ontwikkelen. En dat werpt zijn vruchten af! 

RAYMOND.VAN.PRUIJSSEN
 

"Het is een leuk, jong team en daar draagt mijn senioriteit echt aan bij."

 

Maak kennis met Raymond van Pruijssen: Senior Developer bij MOOQE. Met ruim 22 jaar ervaring binnen de development een echte aanwinst voor ons team. Vanuit zijn kennis en kunde zet hij zich in om, samen met zijn team, de U-Turn naar een nieuw niveau te tillen! 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES