ONZE.

OPLOSSINGEN 
ONZE.

OPLOSSINGEN


U-TURN

U-TURN

Zie de U-Turn als jouw persoonlijke assistent. Met deze krachtige software is het mogelijk om taken volledig te automatiseren in jouw softwarepakket(ten). Verkooprelaties aanmaken, Het blokkeren van medewerkers en het aanmaken van projecten zijn slechts 3 voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden. Doormiddel van de zéér gebruikersvriendelijke user interface kan echt iedereen aan de slag met het bouwen van koppelingen. Selecteer de bron, bewerk de gegevens en koppel terug naar je softwarepakket! Ervaar de ware kracht van de U-Turn en vraag een demo aan met een van onze consultants. Wij weten het nu al; straks wil je nooit meer zonder!ORGANIGRAMVIEWER

ORGANIGRAMVIEWER

Heb je behoefte aan een overzicht van alle afdelingen? Ben je benieuwd wie die nieuwe collega op de marketingafdeling is? Dan is onze organigramviewer precies waar je naar op zoek bent. Deze applicatie creëert een volledig overzicht van alle medewerkers, afdelingen en managementlagen. Door de uitgebreide filtermogelijkheden is de organigramviewer altijd relevant. Daarnaast beschikt de organigramviewer over een live verbinding met AFAS Profit. Zo kun je eenvoudig een of meerdere actuele overzicht(en) creëren van zowel medewerkers als hun gegevens! Jij bepaalt welke gegevens getoond worden.  MAATWERKINTEGRATIE

MAATWERKINTEGRATIE

MOOQE voorziet jouw organisatie van maatwerkintegraties. Bestaat er behoefte aan functionaliteiten waar jouw softwarepakket niet over beschikt? Zoek niet verder! Onze specialisten bouwen een omgeving waarin álles mogelijk is. Onze integratiepagina’s communiceren vlekkeloos met jouw huidige softwarepakket. Zo zorgen we voor een up-to-date informatievoorziening binnen alle facetten van jouw organisatie. Automatiseer jouw automatisering en creëer ruimte om te groeien! 


KOPPELINGEN

KOPPELINGEN

MOOQE is gespecialiseerd in het bouwen van koppelingen. Ben jij werkzaam met verschillende applicaties? Ben jij teveel tijd kwijt aan het handmatig invoeren van data in het juiste systeem? Laat ons je helpen! Door slim gebruik te maken van mogelijkheden binnen de U-Turn is het handmatig invoeren van data officieel verleden tijd. Géén fouten meer en méér tijd voor je kerntaken. Hiernaast besparen we je een grote investering doordat je gebruik kunt blijven maken van je huidige systemen en routines. Wij kunnen in principe voor alle softwarepakketten koppelingen bouwen; zo wordt jouw maandagochtend geweldig!


CONVERSIES

CONVERSIES

Bij het overstappen naar een nieuw softwarepakket mag het belang van een solide dataconversie nooit onderschat worden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met effectieve dataconversies. Een succesvolle data-implementatie maakt óf kraakt het succes van jouw investering. Laat MOOQE je helpen bij het opschonen en aanvullen van je huidige data. Vervolgens zetten we de U-Turn in, zodat er niets verloren gaat bij de implementatie. Door de uitgebreide testmogelijkheden binnen de U-Turn, ben je namelijk verzekerd van een succesvolle migratie tijdens de livegang. Van Excel naar Exact, van Microsoft Dynamics naar AFAS Profit en van SAP naar Oracle. Alle combinaties zijn mogelijk. 


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES