ONZE OPLOSSINGEN
ONZE OPLOSSINGEN


U-TURN

U-TURN

U-Turn van MOOQE brengt je verder. Met deze unieke software-oplossing binnen AFAS Profit, gaan die laatste noodzakelijke, administratieve handelingen voortaan automatisch, makkelijker, sneller en zorgvuldiger. Automatisch gebruikers aanmaken of blokkeren, in- en verkooprelaties of projecten aanmaken: U-Turn maakt het mogelijk.ORGANIGRAMVIEWER

ORGANIGRAMVIEWER

Ontdek in één oogopslag hoe jou organisatie eruit ziet met de Organigramviewer. Filter, scrol en selecteer tot op detailniveau gegevens binnen jou organisatie. Door de live verbinding met jou AFAS Profit omgeving kun je een eenvoudig overzicht creëren van medewerkers en gegevens. CONVERSIE

CONVERSIE

De twee belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle conversie zijn software en kennis. Bij Mooqe beschikken we over beide. Met onze speciale conversie-software maken wij een migratie eenvoudiger, beter en sneller! En met onze ervaring denken wij met jou mee in het conversieproces. 
Dossier-conversies, medewerker-conversies of een gehele omgeving converteren? Onze specialisten helpen u graag.  


PROCESVERSNELLERS

PROCESVERSNELLERS

AFAS automatiseert organisaties, en wij automatiseren AFAS. 
Zijn er binnen jou organisatie nog routinematige, administratieve processen? Wij automatiseren deze voor je. Hierdoor houden jij en je collega's meer tijd over voor belangrijke taken, elimineer je de menselijke foutmarge en ontneem je jouw organisatie een onnodige zorg.


MAATWERKINTEGRATIE

MAATWERKINTEGRATIE

Wil je een speciale functie in jouw in- of outsite pagina bouwen? Wij helpen je graag verder wanneer je tegen de grenzen van de standaard mogelijkheden aan zit. Met onze ervaring integreren wij een maatwerk pagina precies zoals jij dit wilt. 


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES