ALLE.
PAKKETTENALLE.PAKKETTEN

Wij koppelen er op los


Hieronder vind je alle pakketten waar de U-Turn voor ingezet kan worden! Deze krachtige softwareapplicatie is van méérdere markten thuis. Beschouw de U-Turn als jouw persoonlijke assistent. Jouw assistent heeft slechts één doel; jou én je collega’s een geweldige maandagochtend bezorgen. Hoe de U-Turn dat realiseert? Door het elimineren van dubbele registraties in meerdere systemen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere omgevingen binnen één systeem aan elkaar te koppelen. Zo houd jij meer tijd over voor dingen die er echt toe doen.
EENMALIG.INRICHTEN.ALTIJD.GENIETEN

Met de U-Turn van MOOQE wordt het bouwen van koppelingen kinderspel. Door de gebruiksvriendelijke user interface kan namelijk iedereen aan de slag met het bouwen van koppelingen. Door simpelweg te slepen en neer te zetten worden de juiste velden aan elkaar gelinkt. Door eenmalig de juiste gegevens te koppelen, bespaar je een berg tijd en dus veel geld! Stop met het handmatig invoeren van data in verschillende systemen. Laat jouw persoonlijke assistent, de U-Turn, deze taken van je overnemen. Eenmalig inrichten en altijd genieten van jouw maandagochtenden. Zo heb jij weer tijd en energie voor zaken die er écht toe doen!

ÉÉN.WAARHEID

Wij begrijpen dat het werken met verschillende systemen in sommige organisaties noodzakelijk is. MOOQE helpt bij het voorkomen van dubbel werk. Heb jij vergelijkbare gegevens in meerdere systemen opgeslagen? Laat ons je dan helpen. Door effectief gebruik te maken van GetConnectoren en Updateconnectoren in bijvoorbeeld AFAS Profit, elimineren we overbodige handelingen. Met de U-Turn creëren we een single point of entry. Zo is er maar één waarheid! Met de U-Turn koppel je niet alleen noodzakelijke handelingen binnen AFAS Profit. De applicatie maakt ook foutloze koppelingen met andere veelgebruikte systemen binnen jouw organisatie. Voorbeelden hiervan zijn: Microsoft Dynamics en Salesforce. De U-Turn kan met alle systemen met API's  een naadloze koppeling maken!


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES