PARTNER-

PROGRAMMAPARTNERPROGRAMMA

Samenwerken aan een geweldige maandagochtend


Welkom op deze pagina. Ben jij, of is jouw organisatie actief als AFAS Partner en wil je weten wat onze producten voor jou kunnen betekenen? MOOQE biedt ondernemers een uitgebreid partnerprogramma aan. In samenspraak gaan we op zoek naar een passende samenwerkingsvorm. Hieronder lees je alles over deze kansen!
WIN.WIN.VOOR.JOU.ÉN.JOUW.KLANTEN

Ontdek de kracht van de U-Turn! Met deze software kunnen zowel klanten, als consultants én applicatiebeheerders grote optimalisatieslagen behalen. De U-Turn is namelijk in staat om grote hoeveelheden data te verwerken of bewerken. Deze U-Turn hoeft slechts eenmalig ingericht te worden. Hiermee is handmatig werk verleden tijd! Ontdek de kracht van jouw persoonlijke assistent, die wél altijd doet wat jij voor ogen hebt! TRAINING.BIJ.DE.BRON

Naast onze software, reiken we ook de handvatten aan om hiermee aan de bak te kunnen. Voor onze softwareproducten bieden wij namelijk verschillende trainingen aan, in verschillende trainingsvormen. Zo kunnen we je meenemen in alle mogelijkheden door persoonlijke training, videotutorials, handleidingen én een wizard in onze producten. Hiermee ben je verzekerd van een geweldige maandagochtend doordat jouw kennis altijd op ruim voldoende niveau is. 

KOSTELOZE.IMPLEMENTATIE

Op het moment dat er een concrete usercase overeengekomen is, kunnen wij deze bij jou in de keuken implementeren. Jij hoeft de deur dus niet uit om kennis te maken met de kracht van de U-Turn. Het is natuurlijk pas écht aangenaam kennismaken als er aan het einde van de dag een werkend product staat! Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en groei door!

SUPPORT.DESK

Mocht je vragen hebben omtrent onze software bieden wij ook een supportoplossing. Hiermee kan je altijd jouw vragen, opmerkingen, feedback en uiteraard complimenten delen! Dit kan zowel telefonisch als per email. 

BESTEED.HET.UIT

Bij MOOQE realiseren we ons dat ondernemers en organisaties al druk genoeg zijn! We snappen dat jij niet altijd genoeg tijd hebt om implementaties te realiseren. Gelukkig gaan wij verder dan alleen het bieden van software. Onze consultants komen graag langs om alle wensen van jou én je klanten te realiseren. 


JOUW.MAANDELIJKSE.RESELLER.FEE

Een belangrijk onderdeel van dit partnerprogramma is de maandelijkse reseller fee. Dit is een maandelijkse beloning voor jouw inspanningen. De hoogte van deze fee is caseafhankelijk. Hierdoor kunnen wij niet op voorhand een indicatie geven van jouw beloning. Het loont echter altijd!

BUILDING.THE.FUTURE.TOGETHER

Wij werken altijd aan zowel volledig nieuwe producten als aan nieuwe features binnen het huidige portfolio. Mis je nog iets in onze producten? Heb je een geniaal idee voor een nieuw product? Samen bouwen we aan de toekomst van automatisering binnen het bedrijfsleven. Wij staan altijd open voor suggesties. Check hier onze roadmap voor aankomende releases. 

Neem vandaag nog contact op met MOOQE en ontdek het partnerprogramma!


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES