Oranje Consultancy is een opvallende AFAS Specialist in de sector Zorg & Welzijn. Hun doel is de zorg te ontzorgen.

Oranje Consultancy begeleidt de optimalisatie van AFAS Software en levert maatwerk waar nodig. Klanten van Oranje Consultancy zijn grote zorgorganisaties, (academische) ziekenhuizen en specialistische ondernemingen.

De zeer ervaren AFAS Specialisten van Oranje Consultancy:

  • zijn meester in het aangaan van een intensieve klantrelatie
  • beschikken over diepgaande kennis van de software van AFAS, e-HRM, Payroll, ERP en finance
  • hebben grote ervaring met het inrichten en optimaliseren van HR en ERP processen in zorg en specialistische organisaties
  • beheren interfaces en richten nieuwe koppelingen in
  • zijn expert op gebied van Business Intelligence (BI) en complexe rapportage vraagstukken
  • bieden standaard BI dashboard aan op basis van Power BI
  • leiden de AFAS Functioneel Beheerder op
  • doen het functioneel beheer voor AFAS klanten
  • volledig automatiseren AFAS Profit processen met inzet van de U-Turn van MOOQE.

Declaratie Auditor

Als grote organisatie binnen de Zorg & Welzijn kan je veel tijd kwijt zijn aan het dagelijks behandelen en controleren van declaraties.  Je wil voorkomen dat je het gevoel bij de declaraties kwijtraakt en de grip op het proces verliest. De Declaratie Auditor zorgt ervoor dat alle declaraties steekproefsgewijs worden afgehandeld. Eén op de zoveel declaraties wordt doorgestuurd ter accordering naar de leidinggevende of salarisadministratie. Alle andere declaraties worden automatisch afgehandeld. De U-Turn bepaalt welke declaraties worden afgehandeld met steekproef of zonder een steekproef. Dit is een ontzettende verlichting voor jouw organisatie!

KOPPELING AFAS MET ACTIVE DIRECTORY 

Binnen de Zorg & Welzijn heb je te maken met een medewerkersbestand wat altijd in beweging is. Voor diverse processen wordt ook vaak in verschillende systemen gewerkt. Zodra er een nieuwe medewerker in dienst komt is er toegang nodig voor deze diverse systemen. De U-Turn zorgt ervoor dat door de koppeling met AFAS, de medewerkersgegevens uit AFAS ontsloten worden en automatisch naar Active Directory worden gestuurd. Nu wordt het mailadres van de nieuwe medewerker aangemaakt. Vervolgens zorgt de U-Turn ervoor dat de gebruiker in AFAS wordt geupdated met e-mailadres en UPN. Volledig geautomatiseerd!

Kom in contact met oranje consultancy

Wil je ook eens sparren of ontdekken of de AFAS zorg- en welzijnstandaard en best-practices zoals de Declaratie Auditor bij jouw organisatie toegepast kan worden? Neem dan contact op met Oranje Consultancy!

Contact: info@oranjeconsultancy.nl
Website: www.oranjeconsultancy.nl

OOK PARTNER WORDEN?

Denk jij nu: Ik wil ook partner worden? Download dan onze informatiebrochure om meer informatie te ontvangen!