OVER.

MOOQEOVER.MOOQE

Ontdek onze organisatie 


THE.NEXT.LEVEL
MOOQE is in 2014 opgericht. In dit jaar zijn we gestart met slechts een doel: het leven binnen het AFAS Profit-landschap nóg makkelijker maken. Hiervoor zijn we officieel gecertificeerd als AFAS Partner. Ondertussen hebben we ons eigen softwareportfolio opgebouwd en leveren we ook oplossingen voor andere softwarepakketten zoals Exact, Microsoft Dynamics, SAP of Oracle. Dit zijn slechts voorbeelden; in principe is het mogelijk om voor alle softwarepakketten een oplossing te bieden. MOOQE gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zelfs wanneer jouw organisatie nog niet over een softwarepakket beschikt realiseren we in samenspraak jouw automatiseringswensen. MOOQE tilt jouw organisatie naar the next level!


OPLOSSINGEN.OP.MAAT

Aan de hand van standaardoplossingen zoals de U-Turn en de Organigramviewer bieden we kansen om je automatisering te automatiseren. We kijken altijd naar jouw unieke wensen en bouwen waar nodig een maatwerkoplossing. Naast vergaande kennis van AFAS Profit, beschikken onze specialisten over kennis van diverse ontwikkeltalen zoals: Angular, Python, Iron Python, Javascript, SQL en .NET (#C). Door dit brede scala aan specialismen, bieden we altijd een oplossing op maat. Alles is mogelijk! Automatiseren, integreren, converteren en consulteren. Teamwork makes the dream work! 

EEN.GEWELDIGE.MAANDAGOCHTEND

We kennen het allemaal wel; opzien tegen maandagochtend. MOOQE zorgt ervoor dat je droomt over maandagochtend! Als je die laatste, handmatige taken wilt automatiseren in jouw softwarepakket, helpen wij je verder. De U-Turn, jouw persoonlijke assistent, staat namelijk garant voor een geweldige maandagochtend. Waar je voorheen bezig was met het uitvoeren van repeterende handelingen, kan je nu direct aan de slag met taken die daadwerkelijk bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen. Ook onze integratiepagina’s dragen bij aan plezier op je werk. Door die laatste, ontbrekende functionaliteiten toe te voegen aan jouw softwarepakket, verhogen we de productiviteit en elimineren we frustraties. 

CLAIM.JOUW.POTENTIEEL

Ontdek wat onze specialisten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ongetwijfeld valt er nog winst te behalen. Claim vandaag nog het volle potentieel van jouw softwarepakket en neem contact met ons op! 


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES