U-TURN
KOPPELSOFTWARE

Alles over de U-TurnMet trots presenteren wij onze U-Turn. Deze krachtige softwareapplicatie is van méérdere markten thuis. Beschouw de U-Turn als jouw persoonlijke assistent. Jouw assistent heeft slechts één doel; jou én je collega’s een geweldige maandagochtend bezorgen. Hieronder lees je alles over de kansen die we jou bieden!


AUTOMATISEER.JOUW.AUTOMATISERING

In alle softwarepakketten vind je momenten of handelingen waarbij handmatige input vereist is. Bijvoorbeeld het aanmaken van een gebruiker, wanneer deze is toegevoegd in het systeem. Herken je dit? Is het niet je favoriete bezigheid? Dat begrijpen wij! Laat de U-Turn je assisteren bij deze repeterende werkzaamheden. Dan houdt jij je handen vrij om te doen waar je goed in bent. Met de U-Turn ben je namelijk zeker dat er geen fouten gemaakt worden. Hierdoor ben je eerder én langer met je kerntaken bezig door het automatiseren van jouw automatisering! 

EINDELOZE.KANSEN

Jouw persoonlijke assistent kan nog véél meer dan het automatiseren van repeterende basistaken. U-Turn maakt de meest geavanceerde workflows mogelijk. Taken komen volledig geautomatiseerd bij de juiste medewerkers terecht. Zo is het mogelijk om binnen AFAS Profit het gehele cursusmanagement te automatiseren. Jij hebt geen omkijken meer naar de cursusplanning en je collega’s weten precies waar zij verwacht worden. Dit is slechts één voorbeeld van de eindeloze kansen die jouw persoonlijke assistent realiseert. “Efficiency is doing better what is already being done” – Peter Drucker. 

ALLES.IS.MOGELIJK

Jouw persoonlijke assistent maakt écht alles mogelijk. Niet alleen het automatiseren van werkzaamheden binnen één systeem. De U-Turn is ook geschikt om koppelingen tussen méérdere systemen te bouwen! Naast krachtig, is de U-Turn enorm gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan echt iedereen aan de slag met het bouwen van koppelingen. Foutloze koppelingen, met alle systemen die je maar kan bedenken. Selecteer de bron, bewerk de gegevens en koppel terug naar je softwarepakket. Allemaal door simpelweg te slepen en neer te zetten. “Simplicity is the soul of efficiency” – Austin Freeman

Neem vandaag nog contact op met MOOQE en ontdek wat de U-Turn voor jouw organisatie kan realiseren!Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES