INTEGRATIE-

PAGINA'SINTEGRATIEPAGINA'S

Grenzeloze functionaliteiten afgestemd op jouw behoefte


MOOQE voorziet jouw organisatie van maatwerkintegraties. Bestaat er behoefte aan functionaliteiten waar jouw softwarepakket niet over beschikt? Zoek niet verder! Onze specialisten bouwen een omgeving waarin álles mogelijk is. Onze integratiepagina’s communiceren vlekkeloos met jouw huidige softwarepakket. Zo zorgen we voor een up-to-date informatievoorziening binnen alle facetten van jouw organisatie. Automatiseer jouw automatisering en creëer ruimte om te groeien!


STANDAARD.GEPERSONALISEERD

Integratiepagina's zijn een standaardonderdeel van AFAS Profit. Bij MOOQE maken we hier handig gebruik van. Echter gaan we verder dan alleen gebruik maken van deze pagina's. Onze specialisten zijn in staat om deze pagina's te personaliseren naar jouw wensen. Hierdoor bieden we voldoende flexibiliteit om jouw organisatie van specifieke functionaliteiten te voorzien. Een voorbeeld hiervan is het handmatig invoeren van orders die binnenkomen via email of telefoon. Onze integratiepagina's bieden jouw klanten de mogelijkheid hun orders direct in jouw systeem te registreren. Zo biedt je klanten meer inzicht in het proces. Daarnaast worden er minder fouten gemaakt bij het handmatig overnemen van orders. Dit is slechts een voorbeeld; de mogelijkheden zijn eindeloos! 

ALLES.IN.ÉÉN

Met onze integratiepagina's bieden we jouw organisatie de mogelijkheid om alle veelgebruikte functionaliteiten op één centrale omgeving te bedienen. Hiermee bespaar je enorm veel tijd. Daarnaast verkleinen we foutmarges doordat er snel geschakeld kan worden tussen functionaliteiten. Het wordt mogelijk om in verschillende softwarepakketten tegelijkertijd te werken doordat gegevens 1-op-1 doorgezet worden naar bijvoorbeeld AFAS Profit. Onze experts vertellen je graag meer over de kansen die een integratiepagina biedt. In samenspraak komen we tot een plan van aanpak zodat jij verzekerd bent van functionaliteiten waar je ook écht iets aan hebt. Klik op de button hieronder om contact op te nemen!


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

WIJ AUTOMATISEREN JOUW ROUTINES